Facebook Pixel
Saare maakonna ettevõtlusuudised - infokiri 12.10.2023 Saaremaa Minusaaremaa.ee

Saare maakonna ettevõtlusuudised - infokiri 12.10.2023

11. oktoober 2023


Otseülekanne 13.10: Saare maakonna ettevõtete tunnustamine 2023

Reedel, 13. oktoobril kell 19.00 kuulutatakse välja maakonna silmapaistvaimad ettevõtted ja ettevõtlikud teod 12 erinevas kategoorias. Kuressaare Kultuurikeskuses toimuvat pidulikku auhinnatseremooniat saab jälgida otseülekande vahendusel Saaremaa valla Facebooki lehel või Youtube kanalil.

Jälgi Facebooki vahendusel

Jälgi Youtube vahendusel


Kandidaatide esitamine 2023. aasta kodanikuühenduste tunnustamisele

Taas kogub hoogu iga-aastane tunnustuskonkurss märkamaks kodanikualgatusi ja kogukonnaühendusi. Kandideerima oodatakse inimesi, kogukondi, kodanikuühendusi, ettevõtteid ja tegusid, kes on 2023. aastal silma paistnud tähelepanuväärse panusega maakonna arengusse. Konkursile saab kandidaate esitada kuni 27. oktoobrini viies kategoorias.

Lisainfo ja kandidaatide esitamine


Saaremaa saavutas roheliste sihtkohtade kuldtaseme

9. oktoobril Tallinnas aset leidnud rahvusvahelisel Green Destinations konverentsil kuulutati ametlikult välja Saaremaa kui rohelise sihtkoha kuldtase. Audiitorite tähelepanu köitis enim hästitoimiv looduskaitse ja saarlaste loomupärane loodushoidlik elulaad. Konverentsil kuulutati välja ka tänavused 100 parimat lugu, kuhu kuulub ka saarlaste supervõime - meie oma keel. 

Green Destinations 'st lähemalt


Veebikoolitus: Sisuturunduse meistriklass

17. - 18. oktoobril kell 10.00 - 16.00 toimuv Saaremaa Ettevõtlusakadeemia praktiline koolitus on mõeldud ettevõtjatele ja turundajatele. Koolitus annab kasulikke näpunäiteid ja konkreetseid tööriistu äri kasvatamiseks läbi efektiivse turundussisu loomise - süsteemselt ja aega kokku hoidvalt. Koolitusest osavõtt on tasuta. Registreerumine on avatud kuni 16. oktoober kell 10.00.

Lisainfo ja registreerumine


Veebikoolitus: ChatGPT turunduses ja igapäevatöös

31. oktoobril kell 10.00 - 16.00 toimuv Saaremaa Ettevõtlusakadeemia koolitus on mõeldud turundajatele ja juhtidele, kes soovivad mõista tehisintellekti rakenduse ChatGPT võimalusi ettevõtte kasvatamiseks läbi efektiivse turunduse ja kommunikatsiooni. Koolitusest osavõtt on tasuta. Registreerumine on avatud kuni 30. oktoober kell 12.00.

Lisainfo ja registreerumine


Järelevaadatav: Konverents "Jäätmed kui ressurss?!"

5. oktoobril toimus Ettevõtlusnädala raames Thule Kojas, Kuressaares konverents "Jäätmed kui ressurss?!". Konverents annab ülevaate jäätmemajandusest terviklikult – kus oleme täna, kuhu peaksime jõudma ning millised takistused sel teekonnal ületada tuleb. 

Vaata salvestust ja galeriid


Järelevaadatav veebiseminar "Uue ajastu töökultuur ja tööõnn"

2. oktoobril toimus Ettevõtlusnädala raames veebiseminar "Uue ajastu töökultuur ja tööõnn". Inspireeriva seminari viis läbi tunnustatud psühholoog, koolitaja, konsultant ja nõustaja Tiina Saar-Veelmaa, kelle peamisteks uurimisteemadeks on tööõnn, tasakaalus ja tervikliku töökultuur.

Vaata seminari järele


Stipendium "Targem tulevik" ootab taotlusi

Kaamos Group OÜ asutatud Sihtasutus Targem Tulevik koostöös Saaremaa Vallavalitsusega annab välja uue õpetaja ja praktikandi stipendiumeid. Taotlusvooru maht on kokku 10 000 eurot. Enesetäiendamiseks mõeldud stipendiumi suurus uuele õpetajale on kuni 2500 eurot ja praktikandile kuni 500 eurot. Taotlusi oodatakse kuni 15.10.2023.

Tutvu lähemalt


"Õpi koos Google 'iga" koolitused jätkuvad

Tasuta eestikeelseid veebikoolitusi viivad läbi oma ala eksperdid ja praktikud. Kõik koolitused kestavad 1 tund, millele järgneb 30-minutiline arutelu koolitajaga ning võimalus küsida küsimusi. Järgmine koolitus "Tõhus sotsiaalmeedia reklaam META kanalites" toimub 18. oktoobril. Tulevased koolitused käsitlevad veel teemasid nagu Google Ads, Youtube, copywriting, Canva ja videoturundus.

Tutvu lähemalt ja registreeru


AIRE - AI & Robotics Estonia koolitused

Tehisintellekti- ja robootikakeskusel AIRE on tulemas mitmeid ettevõtetele suunatud koolitusi. Näiteks "Andmete visuaalne revolutsioon tööstussektoris: Mõistmine ja visualiseerimine eduka ärinägemuse loomiseks" 7. novembril ja "Tehisintellekti kasutamise õiguslikud küsimused" 22. novembril. 

Tutvu kogu koolitusprogrammiga


Veebiseminar: Ettevõtte rajamine Helsingisse

26. oktoobril kell 10.00–11.45 leiab aset veebiseminar, kuhu on oodatud inimesed, kes planeerivad ettevõtte asutamist Helsingi piirkonnas ja soovivad lisateavet ettevõtlusest Soomes. Teabepäev sobib nii Soomes elavatele eestlastele, kes soovivad ennast ettevõtjana proovile panna, kui ka Eesti ettevõtetele, millede strateegiasse kuulub tegutsemine Soome turul.

Tutvu lähemalt


Uudised

17. aprill 2024

Reklaamivõimalus Delfi eriprojektis „Seikle Eestis“

Vaata rohkem

15. aprill 2024

Reklaamivõimalus Postimehe eriväljaandes "Sel aastal puhkan Eestis. Suvi 2024."

Vaata rohkem

1. aprill 2024

KUTSE Norra ekspordiseminarile 16. aprillil

Vaata rohkem

27. märts 2024

Saare maakonna ettevõtlusuudised - infokiri 28.03.2024

Vaata rohkem

26. märts 2024

Rohekontori infopäev 4. aprillil

Vaata rohkem

4. märts 2024

KUTSE Sinilipu infopäevale 12. märtsil

Vaata rohkem

28. veebruar 2024

Turismiettevõtjate eksperdi kaasamise programm 2024

Vaata rohkem

28. veebruar 2024

Välisinvesteeringute seminar 26. märtsil

Vaata rohkem

27. veebruar 2024

KUTSE seminarile "Tuuleenergeetika väärtusahel", 20. märtsil

Vaata rohkem

20. veebruar 2024

Saare maakonna ettevõtlusuudised - infokiri 21.02.2024

Vaata rohkem

Ole kursis Saaremaa uudistega

Küsimused ja ettepanekud

SA Saare Arenduskeskus

www.sasak.ee
info@sasak.ee
+372 452 0570

Toetavad

Minusaaremaa.ee - Saaremaa info. Sündmused, töökuulutused, kinnisvara Saaremaal