Facebook Pixel
Saare maakonna ettevõtlusuudised - infokiri 09.05.2024 Saaremaa Minusaaremaa.ee

Saare maakonna ettevõtlusuudised - infokiri 09.05.2024

8. mai 2024


Konkurss "Saare maakonna kaunis kodu 2024"

Traditsiooniline konkurss kutsub ülesse märkama kaunist ja kena aiaga Saare maakonna kodu. Konkursil osalejatele seast valitakse välja parimad, kes esitatakse üleriigilisele tunnustamisele “Eesti kaunis kodu 2024”. Kandidaatide esitamine kestab 9. juunini.

Tutvu lähemalt


Veebikoolitus "SEO ehk kodulehe optimeerimine"

Kodulehe optimeerimine (SEO) on turunduses kriitilise tähtsusega tegevus, millele peaks tähelepanu pöörama iga turundaja ja ettevõtja. Saaremaa Ettevõtlusakadeemia kutsub Saare maakonna ettevõtjaid ja turundajaid tasuta veebikoolitusele 22. mail kell 10.00 - 16.00. Koolitust viib läbi digiturunduse ekspert Priit Kallas.

Lisainformatsioon ja registreerumine


Kogukonna arengupäev "Tugev kogukond on hea kogukond!"

Aktiivsed kodanikud ja kogukondade sädeinimesed on oodatud kogukondade arengupäevale "Tugev kogukond on hea kogukond!". Teiste seas arutlevad tugeva kogukonna tähenduse ja olemuse üle Dagmar Narusson ja Hanna Mari Villsaar. Sündmus leiab aset 31. mail Tagavere seltsimajas. Osavõtt on tasuta.

Lisainfo ja registreerumine


Saare maakonna "Aasta küla 2024" konkurss

Konkurss kutsub üles märkama ja tunnustama oma kodupaika, mida kohalikud inimesed ja -kogukonnad ise väärtustavad, hoiavad ja edasi arendavad. Kandideerimiseks tuleb esitada motivatsioonikiri ja kuni 3-minutiline oma küla / piirkonda tutvustav videoklipp 30. septembriks. 1000€ preemia võitja kuulutatakse välja 22. novembril kogukondade tunnustussündmusel.

Tutvu lähemalt


Eesti toidupiirkond 2024 - Saaremaa, Muhu ja Ruhnu

2025. aasta aprillini kannavad meie saared uhkusega Eesti toidupiirkonna tiitlit. Märkimisväärne tunnustus rõhutab saarelist rikkalikku toidukultuuri ja pühendumust kohalikele toidutraditsioonidele. Kohalik kogukond ja ettevõtjad on oodatud andma ülesse teemakohaseid tegevusi ja sündmusi, et programm saaks veelgi rikkalikum ning läbi koostöö võimendada kõlapinda.

Loe lähemalt


Auhinnakonkurss "Regionaalmaasikas"

Regionaal- ja Põllumajandusministeerium ootab 23. maini kandidaate iga-aastasele regionaalauhindade konkursile "Regionaalmaasikas". Konkursile saavad kandidaate esitada ja ka ise auhinnale kandideerida kõik inimesed, organisatsioonid, riigiasutused ning kohalikud omavalitsused. Kandidaat või esitaja võib olla naaber, kohalik ettevõte, mittetulundusühing või kohalik omavalitsus.

Lisainfo ja kandidaatide esitamine


Kodanikuühiskonna innovatsioonifondi taotlusvoor

Innovatsioonifond toetab kogukondade ja kohalike omavalitsuste omavahelist koostööd kogukonnakeskse valitsemisviisi kaudu ning pakub seeläbi võimaluse ühiselt tõsta elanikkonnakaitse võimekust kogukonnas. Julgeolekuolukorrast tingituna on 2024. aastal innovatsioonifondi fookuses elanikkonnakaitse. Fondi infotund toimub 28. mail kell 15.30.-17.00 Zoomis.

Tutvu lähemalt


Avatud on MTÜ Vöimalus taotlusvoor

MTÜ Vöimalus kevadine taotlusvoor on avatud 1. juunini. Oodatud Saare maakonnaga seotud toetustaotlused, mis aitavad kogukondlike, kultuuri-, spordi-, noorte- jm muude mittetulunduslike projektide läbiviimist.

Tutvu lähemalt


"Õpi koos Google'iga" koolitused jätkuvad

Tasuta veebikoolituste programm jätkab, keskendudes sel hooajal digioskuste arendamisele tehisintellekti ehk AI abil. Tulekul on mitmeid erinevaid ja olulistel teemadel koolitusi, millest järgmine, "Võimenda oma produktiivsust AI-ga", toimub 14. mail kell 10.00. Koolitused on eestikeelsed ning kestavad 1,5 tundi.

Tutvu programmiga lähemalt


Nutikatest digilahendustest tööstusettevõtetele

Tehisintellekti- ja robootikakeskus AIRE toetab Eesti tööstusettevõtteid nutikate digilahenduste kasutusele võtmisel tehisintellekti ja robootika vallas. AIRE-st saab nii teadmisi, kontakte kui ka infot rahastusallikate kohta. AIRE keskus korraldab ka erinevaid koolitusi ja veebiseminare, millest saab osa võtta või järele vaadata.

Tutvu võimalustega


Leader taotlusvoorudest 2024. aastal

Käesoleva aasta Leader taotlusvoorud avanevad septembris paralleelselt kahes meetmes - ettevõtluskeskkonna arendamine ja elukeskkonna arendamine. Mõlema meetme puhul on minimaalne toetus 4000€ ja maksimaalne toetus 60000€. Ettevõtluskeskkonna meetme puhul on toetusmäär maksimaaselt 60% ning elukeskkonna meetme puhul sõltub toetusmäär tegevuse iseloomust, kuid maksimaalselt 90%.

Lisainformatsioon


Uudised

15. mai 2024

Saaremaa Ettevõtlusakadeemia koolitus "Tulemuslik protsessijuhtimine", 10. juunil

Vaata rohkem

14. mai 2024

Saaremaa Ettevõtlusakadeemia veebikoolitus "Süsteemne digiturundus ja AI-tööriistad", 4. juunil

Vaata rohkem

8. mai 2024

Saare maakonna ettevõtlusuudised - infokiri 09.05.2024

Vaata rohkem

30. aprill 2024

Saaremaa Ettevõtlusakadeemia veebikoolitus "SEO ehk kodulehe optimeerimine", 22. mail

Vaata rohkem

17. aprill 2024

Reklaamivõimalus Delfi eriprojektis „Seikle Eestis“

Vaata rohkem

15. aprill 2024

Reklaamivõimalus Postimehe eriväljaandes "Sel aastal puhkan Eestis. Suvi 2024."

Vaata rohkem

1. aprill 2024

KUTSE Norra ekspordiseminarile 16. aprillil

Vaata rohkem

27. märts 2024

Saare maakonna ettevõtlusuudised - infokiri 28.03.2024

Vaata rohkem

26. märts 2024

Rohekontori infopäev 4. aprillil

Vaata rohkem

4. märts 2024

KUTSE Sinilipu infopäevale 12. märtsil

Vaata rohkem

Ole kursis Saaremaa uudistega

Küsimused ja ettepanekud

SA Saare Arenduskeskus

www.sasak.ee
info@sasak.ee
+372 452 0570

Toetavad

Minusaaremaa.ee - Saaremaa info. Sündmused, töökuulutused, kinnisvara Saaremaal