Facebook Pixel
Saare maakonna ettevõtlusuudised - infokiri 08.09.2022 Saaremaa Minusaaremaa.ee

Saare maakonna ettevõtlusuudised - infokiri 08.09.2022

8. september 2022


12. septembrini kandidaatide esitamine Saare maakonna ettevõtete tunnustamisele

Vaata videost, miks peab Saaremaa Ettevõtjate Liidu juhatuse esimees Fred Siimpoeg oluliseks kohalikke ettevõtluskangelasi märgata ja tunnustada. Oma lemmikuid, sealhulgas iseend või enda ettevõtet saab esitada 12. septembrini.

Video ja kandidaatide esitamine


Ettevõtte probleemi lahendamine Saaremaa tudengistipendiumi abil

Stipendiumi eesmärk on üliõpilaste ja Saaremaa ettevõtete vahelise koostöö arendamine, mille raames saavad üliõpilased lahendada probleeme, viia läbi praktikat, kirjutada uurimis-, kursuse-, kui ka lõputöid ettevõtete välja pakutud teemadel. Hetkel on stipendiumi rakendamiseks avatud 3 suurepärast võimalust, mille esmased tähtajad on 14. septembril.

Lisainformatsioon


Avatud taotluste vastuvõtt PRIA taotlusvooru

7.-21. september on avatud taotluste vastuvõtt maapiirkonnas majandustegevuse mitmekesistamise investeeringutoetuste taotlusvooru. Hiljuti jõustunud määruse muudatus soodustab ehitiste ja rajatiste parendamise toetamist.

Toetusmeetme infomaterjalid


Peatselt avanevad Leader taotlusvoorud

12. septembril avanevad Leader taotlusvoorud ettevõtluse arendamiseks maapiirkonnas ning elukeskkonna parendamiseks. Taotluste esitamine lõpeb 20. septembril kl 16.00.

Loe lähemalt


Saarte Koostöökogu ootab endaga liituma elukeskkonna suunajuhti

Elukeskkonna suunajuhi peamiseks tööülesandeks on kogukondade arenemiseks ja koostööks tingimuste loomine ühistegevuse edendamise ja Leader projektitaotluste nõustamise läbi. Väljakutsuva ja põneva tööpakkumise kandideerimistähtaeg on 22. september.

Tutvu lähemalt


Fotokonkurss "Ettevõtlus - kust raha tuleb?"

Saaremaa Ettevõtjate Liit kuulutas välja 2000€ suuruse auhinnafondiga fotokonkursi. Osalema on oodatud nii profi- kui harrastusfotograafid ning foto peab olema pildistatud Saare maakonnas. Tööde esitamise tähtaeg kestab 15. septembrini.

Tutvu lähemalt


Koolitusprogramm "E-kaubandusega alustaja ABC"

Programmi raames toimub 6 erinevas teemas veebikoolitust, mis annavad alustavale e-kauplejale sissejuhatavad baasteadmised ja oskused e-kaubandusest, e-poe loomisest ja digiturundusest, turutrendidest ning tarne ja makseviisidest  jpm. Esimene koolitus leiab aset 14. septembril.

Lisainfo ja registreerumine


Ettevõtete digipöörde toetus

EAS' i toetusmeetme eesmärk on toetada automatiseerimist ning digitaalsete tehnoloogiate ja robotite kasutuselevõttu. Toetuse maksimaalne suurus on 300 000€ eeldades kuni 50% omafinantseeringut.

Lisainformatsioon


EAS innovatsiooniprogrammid ettevõtetele

5. oktoobrini saab kandideerida EAS poolt loodud innovatsiooniprogrammi, kus tipptasemel koolitajad ja mentorid aitavad ettevõttel kasvada tootearenduses, digitaliseerimises ja juhtimises.

Tutvu lähemalt


Turismiettevõtete ja sihtkohtade külalislahkuse arenguprogramm

Programmi eesmärk on edendada külalislahkust Eesti turismiettevõtetes ja sihtkohtades, tõstes seeläbi teadlikkust, külastajate rahulolu ning konkurentsivõimet turismis nii sise- kui välisturgudel. Programmi kandideerimine on avatud 15. jaanuarini.

Lisainformatsioon


Patendiameti veebinarid ettevõtele

Patendiameti poolt on tulemas kaks olulist ettevõtetele suunatud tasuta veebinari: 8. septembril "Kaubamärgi A ja O ettevõtjale" ja 13. septmebril "Mida autoriõigus kaitseb - üldiselt ja üksikjuhtumitest".

Lisainfo ja registreerumine


Algas konkurss "Ehe Eesti − Eesti ettevõttele eesti nimi"

Konkursi eesmärk on juhtida ettevõtjate ja avalikkuse tähelepanu avaliku ruumi võõrkeelestumisele ning väärtustada eestikeelseid äri-, ettevõtte- ja domeeninimesid. Kandidaatide esitamise tähtaeg on 15. september.

Lisainformatsioon


Töö- ja karjäärimess 20.-23. september

Eesti Töötukassa kutsub osalema üle-eestilisel virtuaalsel töö- ja karjäärimessil OnlineExpo keskkonnas. Lisaks vabadest töökohtadest teada andmisele on mess heaks võimaluseks tutvustada enda ettevõtet ning ettevõttes töötamise võimalusi.

Lisainfo ja registreerimine


TalTech Virumaa Kolledž kui ettevõtte partner

Kolledž pakub ettevõtetele unikaalseid teenuseid ja arenguvõimalusi läbi kolledži õppetegevuse, Virumaa Digi- ja Rohetehnoloogiate Innovatsioonikeskuse ja Põlevkivi Kompetentsikeskuse. 

Ole kursis


Korteriühistute Konkurss 2022

Eesti Korteriühistute Liit kutsub korteriühistuid osalema korteriühistute konkursil. Auhinnad antakse välja kolmes kategoorias: Edukaim renoveerimisprojekt, Parim korteriühistu juht ja Ilus koduümbrus. Kandideerimine kestab 9. septembrini. 

Vaata lähemalt


Vabaühenduste Liidu järelkaja Arvamusfestivalilt

Arukad külad - kogukonna võimestamine, kliimakogude mõju rohepöördele, riigi strateegilised partnerid jpm. Arvamusfestivali väisanud Vabaühenduste Liit on kokku koondanud järelkaja teemadest, mis festivalilt enim kõlama jäid.

Loe lähemalt


LHV remondilaen avalikult kasutatava objekti renoveerimiseks

LHV remondilaen otsib eraisikuid ja kogukondi üle Eesti, kes soovivad renoveerida avalikult kasutatava objekti (nt hoone, õueala), andes sellele uue elu. Toetusfondi suurus on 25 000 eurot. Kandideerimistähtaeg on 27. september.

Tutvu lähemalt


Uudised

17. aprill 2024

Reklaamivõimalus Delfi eriprojektis „Seikle Eestis“

Vaata rohkem

15. aprill 2024

Reklaamivõimalus Postimehe eriväljaandes "Sel aastal puhkan Eestis. Suvi 2024."

Vaata rohkem

1. aprill 2024

KUTSE Norra ekspordiseminarile 16. aprillil

Vaata rohkem

27. märts 2024

Saare maakonna ettevõtlusuudised - infokiri 28.03.2024

Vaata rohkem

26. märts 2024

Rohekontori infopäev 4. aprillil

Vaata rohkem

4. märts 2024

KUTSE Sinilipu infopäevale 12. märtsil

Vaata rohkem

28. veebruar 2024

Turismiettevõtjate eksperdi kaasamise programm 2024

Vaata rohkem

28. veebruar 2024

Välisinvesteeringute seminar 26. märtsil

Vaata rohkem

27. veebruar 2024

KUTSE seminarile "Tuuleenergeetika väärtusahel", 20. märtsil

Vaata rohkem

20. veebruar 2024

Saare maakonna ettevõtlusuudised - infokiri 21.02.2024

Vaata rohkem

Ole kursis Saaremaa uudistega

Küsimused ja ettepanekud

SA Saare Arenduskeskus

www.sasak.ee
info@sasak.ee
+372 452 0570

Toetavad

Minusaaremaa.ee - Saaremaa info. Sündmused, töökuulutused, kinnisvara Saaremaal